Beit Shemesh, Israel

Description

  • אחריות על הבטחת איכות ובטיחות המוצר.
  • ניהול בטיחות המזון – דרישות החוק ורגולציה, דרישות לקוחות ודרישות פנימיות.
  • ניהול צוות איכות, עבודה מול ממשקים רבים.
  • הכנת המפעל למבדקי רגולציה, משרד הבריאות ומבדקי לקוחות.
  • ניתוח וניהול הסיכונים.
  • טיפול באירועי איכות ופעולות מתקנות.
  • הטמעת האיכות ברצפת הייצור כולל הדרכת עובדים, כתיבת נהלים וביצוע מבדקים פנימיים.
  • אחריות על סקר הנהלה, אישורי גרפיקה, תכניות דיגום, עקיבות ועוד.
  • טיפול בתלונות לקוחות.


Requirements

  • תואר ראשון בתחום הנדסת כימיה, ביוטכנולוגיה, מזון – חובה.
  • ניסיון של לפחות 3 שנים בתפקידי איכות במפעל מזון – חובה.
  • היכרות עם תקני איכות ISO 9001, HACCP – יתרון.
  • אנגלית ברמה טובה.


Filtering questions (appear on the application form)

  1. Do you have a bachelor's degree in chemical engineering, biotechnology, or food?
  2. Do you have at least 3 years of experience in quality roles in a food factory?
  3. Are you familiar with quality standards such as ISO 9001 and HACCP?

Details regarding location and arrival at the workplace

General conditions and details

Full time position, excellent salary conditions, dynamic work environment.