תיאור
- 👨🍳 אחריות על תחנה במטבח מבשל.
- 🍴 הכנת מנות, ניהול מטבח וחדר אוכל.
- 🏢 הגשה, פתיחת וסגירת חדר אוכל.
- 👩🍳 ניהול צוות עובדים במטבח ובחדר האוכל.
דרישות
- 🎓 תעודת סוג 1 – חובה.
- 🍳 ניסיון בעבודה במטבח חם – חובה.
- 🤝 ניסיון בניהול צוות עובדים.
- 📅 זמינות לעבודה בשעות 6:30-14:00.
- 🌟 העבודה מתאימה רק למועמדים/ות מחוץ למגזר, בשל כשרות.
שאלות סינון (מופיעות בטופס הגשת המועמדות)
- 🍴 האם יש לך ניסיון בעבודה במטבח חם? כמה שנים?
- 👩🍳 האם יש לך ניסיון בניהול צוות עובדים במטבח? פרט/י.
- 📅 האם אתה זמין לעבודה בשעות 6:30-14:00?
- 💵 האם השכר של 40 ש"ח לשעה מתאים לך?
פרטים לגבי מיקום והגעה למקום העבודה
תנאים ופרטים כלליים
- 💼 משרה מלאה בנטופה.
- 💵 שכר: 40 ש"ח לשעה.