תיאור
- אחריות על הבטחת איכות ובטיחות המוצר.
- ניהול בטיחות המזון – דרישות החוק ורגולציה, דרישות לקוחות ודרישות פנימיות.
- ניהול צוות איכות, עבודה מול ממשקים רבים.
- הכנת המפעל למבדקי רגולציה, משרד הבריאות ומבדקי לקוחות.
- ניתוח וניהול הסיכונים.
- טיפול באירועי איכות ופעולות מתקנות.
- הטמעת האיכות ברצפת הייצור כולל הדרכת עובדים, כתיבת נהלים וביצוע מבדקים פנימיים.
- אחריות על סקר הנהלה, אישורי גרפיקה, תכניות דיגום, עקיבות ועוד.
- טיפול בתלונות לקוחות.
דרישות
- תואר ראשון בתחום הנדסת כימיה, ביוטכנולוגיה, מזון – חובה.
- ניסיון של לפחות 3 שנים בתפקידי איכות במפעל מזון – חובה.
- היכרות עם תקני איכות ISO 9001, HACCP – יתרון.
- אנגלית ברמה טובה.
שאלות סינון (מופיעות בטופס הגשת המועמדות)
- האם יש לך תואר ראשון בתחום הנדסת כימיה, ביוטכנולוגיה, או מזון?
- האם יש לך ניסיון של לפחות 3 שנים בתפקידי איכות במפעל מזון?
- האם אתה/את מכיר/ה תקני איכות כגון ISO 9001 ו-HACCP?
פרטים לגבי מיקום והגעה למקום העבודה
תנאים ופרטים כלליים
משרה מלאה, תנאי שכר מעולים, סביבת עבודה דינאמית.