בית שמש, ישראל

תיאור

  • אחריות על הבטחת איכות ובטיחות המוצר.
  • ניהול בטיחות המזון – דרישות החוק ורגולציה, דרישות לקוחות ודרישות פנימיות.
  • ניהול צוות איכות, עבודה מול ממשקים רבים.
  • הכנת המפעל למבדקי רגולציה, משרד הבריאות ומבדקי לקוחות.
  • ניתוח וניהול הסיכונים.
  • טיפול באירועי איכות ופעולות מתקנות.
  • הטמעת האיכות ברצפת הייצור כולל הדרכת עובדים, כתיבת נהלים וביצוע מבדקים פנימיים.
  • אחריות על סקר הנהלה, אישורי גרפיקה, תכניות דיגום, עקיבות ועוד.
  • טיפול בתלונות לקוחות.


דרישות

  • תואר ראשון בתחום הנדסת כימיה, ביוטכנולוגיה, מזון – חובה.
  • ניסיון של לפחות 3 שנים בתפקידי איכות במפעל מזון – חובה.
  • היכרות עם תקני איכות ISO 9001, HACCP – יתרון.
  • אנגלית ברמה טובה.


שאלות סינון (מופיעות בטופס הגשת המועמדות)

  1. האם יש לך תואר ראשון בתחום הנדסת כימיה, ביוטכנולוגיה, או מזון?
  2. האם יש לך ניסיון של לפחות 3 שנים בתפקידי איכות במפעל מזון?
  3. האם אתה/את מכיר/ה תקני איכות כגון ISO 9001 ו-HACCP?

פרטים לגבי מיקום והגעה למקום העבודה

תנאים ופרטים כלליים

משרה מלאה, תנאי שכר מעולים, סביבת עבודה דינאמית.